ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: awisniewski@polmotauto.pl (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Chcesz mieć pewność, że po zimie w Twoim samochodzie wszystko jest w najlepszym porządku? Skorzystaj z przeglądu, który obejmuje kontrolę:
wycieraczek - sam wymienię jak mażą,
świateł - jak nie mrugają z naprzeciwka a ja słupki widzę to jest OK,
opon - mam wskaźnik zużycia na oponie jakby co...,
akumulatora - radio pokazuje jak Battery low....,
spryskiwaczy - jak bryzga to jest OK,
układu wydechowego - przecież słychać gdyby pierdział,
układu hamulcowego - mam lampkę zużycia klocków,
układu olejowego - lampka i bagnet są od tego,
układu chłodzenia - lampka jest...,
układu kierowniczego - za 1 zł dowiem się, że wszystko OK....
Chcesz mieć pewność, że po zimie w Twoim samochodzie wszystko jest w najlepszym porządku? Skorzystaj z przeglądu, który obejmuje kontrolę:
wycieraczek - sam wymienię jak mażą,
świateł - jak nie mrugają z naprzeciwka a ja słupki widzę to jest OK,
opon - mam wskaźnik zużycia na oponie jakby co...,
akumulatora - radio pokazuje jak Battery low....,
spryskiwaczy - jak bryzga to jest OK,
układu wydechowego - przecież słychać gdyby pierdział,
układu hamulcowego - mam lampkę zużycia klocków,
układu olejowego - lampka i bagnet są od tego,
układu chłodzenia - lampka jest...,
układu kierowniczego - za 1 zł dowiem się, że wszystko OK....
a gdzie 1 punkt czyli zawieszenie :P
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: awisniewski@polmotauto.pl (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
a ja tam się zapisałem na sobotę :twisted: co mi szkodzi za 1zł - chociaż wiem, że będą chcieli mnie naciągnąć na inne rzeczy, ale jestem dosyć asertywny, to dam radę 8)
Rok temu skorzystalem z tego przegladu i dowiedzialem sie,ze:
Po 1 "do wymiany zarowki oswietlenia tablicy rejestracyjnej" - dzialaly,bo sprawdzalem przed i po "przegladzie".
Po 2"do wymiany kolumna kierownicy-cena 2900,powinienem wymienic,bo sie inaczej zabije tym autem".
Pojechalem do znajomego mechanika i powiedzial,ze kolumna ma sie dobrze,jest moze milimetrowy luz,ale na bank mozna jezdzic,nic nie cieknie z niej itd.
Kiedys jak mialem starego Fiata Tempre, to pojechalem na taka sama akcje do ASO Fiata... okazalo sie wg panow ze mam do wymiany to, to i tamto... bylem mlody, glupi, dalem sie namowic, wybulilem prawie z 800 zl (na samochod warty 2000 zl).... wiecej na akcje za 1 zl nie pojechalem :-)
Kiedys jak mialem starego Fiata Tempre, to pojechalem na taka sama akcje do ASO Fiata... okazalo sie wg panow ze mam do wymiany to, to i tamto... bylem mlody, glupi, dalem sie namowic, wybulilem prawie z 800 zl (na samochod warty 2000 zl).... wiecej na akcje za 1 zl nie pojechalem :-)
madrosc i doswiadczenie zdobywa sie przez cale zycie
podjechac na przeglad mozna, ale zostawic samochod na naprawe wymyslonych usterek juz mniej
kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...
Byłem w zeszłym roku. Nie dowiedziałem się niczego o czym bym nie wiedział. Obejrzeć samochód na podnośniku to i ja potrafię, a do tego to się sprowadzało. Strata czasu
Jakieś dwa lata temu też wybrałem się na taki przegląd wiosenny,powiem szczerze,że porażka.Wiedziałem o kiepskim hamulcu ręcznym i tarczy z prawej strony na tyle,gdy odbierałem auto nawet nic nie wspomnieli o tych usterkach,gdy zapytałem o w/w usterkach odparli,że wszystkie uszkodzone elementy są na wydruku,dali wydruk i koniec.
Nie pij za kierownicą. Stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz jak pomogłem to daj punkcik sprzęgło od G 60
Brakuje mi przeglądów w ASO. Zawsze dowiadywałem się jakie to elementy powinienem wymienić, żeby dalej "bezpiecznie i komfortowo" użytkować samochód. :szeroki_usmiech
Nigdy żadnego nie wymieniłem, a do dzisiaj śmigam bez problemów, a i 150 tys. nieśmiało na zegarach się zbliża.
Hitem były klocki do wymiany na pierwszym przeglądzie (ok. 27 tys.) Klocki spokojnie dojechały z tarczami do 98 tys... :szeroki_usmiech
Kabaret miałem też z dwumasą na gwarancji, ale to ponoć wpisane w kontakty klient - ASO
Jakby umyli fure po tym przeglądzie, to bym się szarpnął
2004 Renault Thalia 1.4 RT,
2008 Citroen Xsara Picasso 1.6 Exclusive- nadal w użyciu
2009 Renault Clio MTV 1.4
2010 Skoda Octavia IIFl 1.4 TSI Ambiente
2016 Skoda Octavia III 1.4 TSI Ambition + Amazing + kilka ficzerów
A ja tam pojadę na ten przegląd. Byłem w ubiegłym roku i mam na to dokument. W tym roku także na taki liczę. To są moje jedyne wizyty w ASO. Z podstawową obsługą auta radzę sobie sam a dokumenty przydadzą się przy sprzedaży. Dla sporej grupy potencjalnych kupujących ASO ma magiczną moc przekonywania :lol:
Tez tak macie ,ze jak chcecie się umówić przez neta to nie można wybrać miasta i nazwy serwisu? Bo ja nie mogę nic wybrać w tych 2 polach i dupa.
ja się umówiłem bez problemu, swoją drogą zaznaczyłem kontakt w godzinach porannych między 9-12 a Pani z serwisu zadzwoniła przed chwilą. No nic w poniedziałek zobaczymy co w trawie piszczy :diabelski_usmiech
Komentarz